default-logo

Grafmonumenten zijn er in vele en bijzonder uitvoeringen, de meest voorkomende en onderhoudsvriendelijke is wel de natuur/graniet grafsteen. Deze is verkrijgbaar is vele kleurslagen(link) en modellen, vormen van letterplaat etc. Geheel naar uw wens door ons samen te stellen en/of te ontwerpen tot een complete grafsteen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

img-20160830-wa0001b

Letterplaat met steun

dscf5168-bewerkt

Toogmodel zwart graniet met grijze dekplaat

img-20160609-wa0002a

Tooggolf met facet Steel Grey met zwarte omranding

dscf5612a1-1

Toogspits van romanticagraniet

 

 

 

 

 

 

 

web

Romanticagraniet toogmodel

website

Kinawa Tiffany hartvorm met zwarte omranding

20161007_104911a

Zwart met Steel Grey dekplaat

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Matseva Gedenkmonumenten heeft in verband met het coronavirus, verschillende mogelijkheden om de komende tijd toch een gedenkmonument voor uw dierbare te kunnen uitzoeken

– Wilt u ons bezoeken, neem dan even contact met ons op. Wij plannen afspraken zo zorgvuldig en ruim mogelijk in, zodat u in alle rust een keuze kunt maken. Hierbij hanteren we de richtlijnen van het RIVM

– Wij bezoeken nog steeds aan huis, zodat u in uw eigen omgeving een monument kunt uitzoeken, wel houden wij ons hierbij aan de bindende richtlijnen van het RIVM.

– Wij kunnen u ook helpen op afstand. Dit doen we telefonisch( WhatsApp videobellen) of per mail. Neem hiervoor contact met ons op via de onderstaande gegevens.

E-mail: info@matseva.nl
Telefoonnummer: 0341-557471

zonsondergang_in_de_duinen