default-logo

Stijlvolle weerbestendige grafdoeken om een graf tijdelijk aan te kleden en een persoonlijke sfeer te geven gedurende de periode dat de grafsteen of het grafmonument nog niet is aangebracht.

Nadat een dierbare is begraven heeft een graf de eerste maanden tot soms een jaar een vaak anonieme aanblik. In deze moeilijke tijd moet u als nabestaande(n) een keuze maken voor een definitief gedenkteken. Om dit in alle rust te kunnen doen, bieden wij u de mogelijkheid om een grafdoek voor u te ontwerpen dat als tijdelijke grafbedekking kan dienen, zodat het graf toch een persoonlijke en verzorgde uitstraling krijgt.

Wij hebben voor u een aantal voorbeelden gemaakt waaruit u een keuze kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt grafdoek voor u te maken met een door u aangeleverde ontwerp en eventueel met tekst. Dit kan digitaal of met telefonisch overleg en na akkoord zal de grafdoek met 1-2 weken door ons geplaatst worden. Mocht u meer informatie willen over tijdelijk grafdoek met een eigen ontwerp en/of tekst, neemt u dan contact op met Matseva Gedenkmonumenten.

 

Grafdoek 1

Grafdoek 2

Grafdoek 3

* Bij aankoop van een grafmonument bij Matseva Gedenkmonumenten zullen wij deze tijdelijke grafbedekking niet in rekening brengen.

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Matseva Gedenkmonumenten heeft in verband met het coronavirus, verschillende mogelijkheden om de komende tijd toch een gedenkmonument voor uw dierbare te kunnen uitzoeken

– Wilt u ons bezoeken, neem dan even contact met ons op. Wij plannen afspraken zo zorgvuldig en ruim mogelijk in, zodat u in alle rust een keuze kunt maken. Hierbij hanteren we de richtlijnen van het RIVM

– Wij bezoeken nog steeds aan huis, zodat u in uw eigen omgeving een monument kunt uitzoeken, wel houden wij ons hierbij aan de bindende richtlijnen van het RIVM.

– Wij kunnen u ook helpen op afstand. Dit doen we telefonisch( WhatsApp videobellen) of per mail. Neem hiervoor contact met ons op via de onderstaande gegevens.

E-mail: info@matseva.nl
Telefoonnummer: 0341-557471

zonsondergang_in_de_duinen